Jeff Jones

INTERNATIONELLT MEDIUM, HEALER, LÄRARE & FÖRFATTARE
GRUNDARE AV THE ACADEMY OF EXCELLENCE


Min absoluta första erfarenhet med Andevärlden skedde inom vårt familjehem när jag var enbart 10 år gammal. Min upplevelse var med min så kallade “döda” farmor, som nyligen hade gått bort. Farmor manifesterade sig själv för mig väldigt tydligt och hon verkade vara i någon typ av ljus/glöd (aura) och hon satt på en stol mitt emot mig.

Hon verkade vara solid på alla sätt och vis, dock så såg hon en aning yngre ut jämfört med hur jag mindes henne precis innan hon lämnade oss. Pga kärleken mellan oss, så tänkte jag inte ens på att hon var “död”. Jag var inte rädd överhuvudtaget. På något sätt så var det väldigt naturligt för mig och i den stunden började Farmor att prata eller ge mig känslan av en del information hos mig som om det vore någon typ av budskap.

Budskapet var till min far och farmor gav mig känslan av hennes tankar till mig med en överväldigande medvetenhet inom mig själv att jag var tvungen att lämna det vidare! Som en god liten pojke förde jag budskapet vidare, utan att tänka på konsekvenserna som skulle följa.

Den här upplevelsen hade en djup spirituell inverkan på mig och det gjorde mig mycket nyfiken, eftersom jag som ungt barn var så intresserad av Gud och framförallt i himlen. Jag visste på den tiden inte varför, men idag förstår jag verkligen det absoluta syftet. Vad denna djupa upplevelse gjorde för mig var att definitivt bekräfta och komma fram till slutsatsen att himlen existerar och den fanns precis här på jorden.

Det blev så tydligt för mig, om farmor är i himlen (vilket jag blev sagd som barn) och hon nu sitter här mitt framför mig i vardagsrummet, så måste himlen vara precis här på jorden, eller hur! Jag menar, hur förklarar man detta? Jag förstod också att jag var inte den första och kommer heller inte att vara den sista att ha den här typen av Spirituell upplevelse.

Min väg fram att bli ett Professionellt Medium började precis vid detta speciella tillfälle av att vara priviligerad att få ha denna speciella återförening med min döda farmor. Naturligtvis var upplevelsen på något sätt designad för att förbereda mig, det var nästan som en dörröppnare då det ledde mig till så många andra erfarenheter som jag skulle komma att få.

Min följande intensiva spirituella upplevelse jag hade, var i min väns hus. Denna “traumatiska” upplevelse, jag kallar den traumatisk därför att jag inte var förberedd på att någonting som det här och det hade en mycket djupgående påverkan på hela mitt liv och som min första sammandrabbning är det på något sätt inbäddat i mitt hjärta och i mitt allt.

Jag kommer aldrig glömma dessa upplevelser eller återföreningar med både min Farmor och min Far därför där fanns syfte och intelligens i dom. Även om var upplevelse innehöll olika betydelser för mig, så hade båda upplevelserna ett mycket djupt budskap och det var att “döden finns inte” och detta har stannat kvar och har följt mig ända fram till idag.

Jag stod i min väns badrum där det fanns en helfigursspegel fastsatt på väggen. När jag gick in i rummet, “förändrades” allt. Det var som att jag klev in i en annan värld, allt bara föll in i tystnad eller stillhet! Det var som att jag stod i väldig tomt utrymme! Jag var totalt medveten i just denna stund att någonting märkligt återigen skulle hända mig. Plötsligt, där i helfigur spegeln stod min avlidne Far.

Jag var så chockad av just denna erfarenhet att jag inte kunde prata, jag var förlamad och det enda jag kunde göra var att försöka vända mig om och gå därifrån så snabbt som möjligt. I nästa ögonblick upptäckte jag mig själv stå och urinera i trädgården.

Naturligtvis ifrågasatte jag mig själv genom att säga vad var det som precis hände mig? Man kan förstå att det syntes i mitt ansikte att jag var chockerad och olycklig, och när jag tillbaka till vardagsrummet så var där mycket ljud tillsammans väldigt hög musik där alla njöt av “partyt”.

Utanför all den högljudda ljudet och musiken, blev jag mycket mottaglig för en röst som verkade vara ganska hög i luften, den verkade komma från någon som var på andra sidan rummet. Rösten verkade flyta ovanför allas huvuden som om den försökte finna sin väg mot mig? Jag insåg ganska så fort att rösten kom från min väns mor som var nere ifrån London, och besökte sin son över helgen.

Allt jag hörde från den här mystiska rösten var, “Jag kommer att ta dig någonstans i morgon för att reda ut ditt lilla problem!” Naturligtvis förstod jag inte vad det var hon pratade om. Festen fortsatte att ta sig genom natten och in till söndagsmorgonen.

Det är nu söndag morgon klockan 9.30 och min väns mor sa till mig att snälla ta en kopp kaffe och en baconsmörgås, vilket jag gjorde. Vid frukostbordet kunde jag inte sluta tänka på vad i hela friden var det som hade hänt mig kvällen innan.

Barbara (min väns mor) sa till mig att vara redo vid 10.30 prick för jag ska ta med dig till en spiritualistisk kyrka inne i Cardiff. Det underliga var mitt i allt detta, att jag inte ifrågasatte någonting! Vi anlände till kyrkan och när vi klev in i foajén hörde jag en “manlig” röst som jag trodde var bakom mig, och rösten/han sa “Välkommen hem”, återigen vände jag mig om för att se vem det var som pratade med mig? Självklart så fanns det ingen där!

Barbara som var med mig gick i förväg och hon var fyra steg framför mig och hade gått direkt in till huvud rummet av kyrkan. Jag tänkte för mig själv, vem är den mannen som precis pratade med mig? Dock så var rösten bekant för mig och på något sätt visste jag att den inte tillhörde någon på det fysiska planet!!

Detta var mitt första besök i en spiritualistisk kyrka. Där fanns en spänning och en förväntan i luften och jag undrade vad det var som skulle hända? Det besökande Mediet var från Londonområdet. Jag var så fängslad av Mediets tal (idag kallar vi det för filosofi) det hade så mycket intelligens tillsammans med att det hade så mycket personlig, spirituell mening och det var som att han bara pratade till mig! Vi sjöng ännu en hymn och sen gick Mediet upp för att ge budskap från våra nära & kära.

Mediets första budskap ut var till mig, han frågade om han fick komma till mig för han sa till mig, jag har din far med mig? Han sa jag har Tom med mig din far, (Tom var min fars namn) Informationen som följde från budskapet var häpnadsväckande, så exakt och precist, det hade så mycket bevis och detaljer som tog mig med storm!

Vid det här läget är jag i ännu mera chock! Allt rusade genom mina tankar och jag kan minnas mig säga “vad fasen är det som händer mig”? Vid slutet av andakten kunde jag enbart dra en slutsats och det var, min far “lever” och han lever vidare i en annan värld och för att han ska kunna kommunicera med mig, så måste han prata eller arbeta genom en person som är erkänd som ett Medium.

Ännu en gång var jag överväldigad genom min upplevelse i kyrkan. Naturligtvis framkallade detta många andra frågor. Med allt detta beelutade jag mig för att “testa ytterligare en gång” så följande vecka bestämde jag mig för att besöka en annan Spirituell kyrka inom Cardiff området. När jag klev in i kyrkan hade jag en mycket varm känsla runt omkring mig och det kändes på något sätt väldigt bra.

Återigen så fick jag ta emot ännu ett budskap från Andevärlden. Mediet sa till mig, jag har en herre med mig och han ger mig namnet TOM? Känner du Tom, frågade han, och jag svarade, ja det gör jag, och då gick Mediet vidare och sa, den här mannen säger att han är din far, är det korrekt? Jag sa, ja, det är korrekt och budskapet gick vidare för att bli nästan identiskt till det jag fått från det första Mediet veckan innan.

Dock så gick Mediet vidare för att berätta att jag hade spirituella gåvor och att jag hade starka mediala möjligheter. Ge blev ombedd av Ordföranden av kyrkan att följa med honom och Mediet för en kopp te efter andakten, och även om jag var lite tveksam, så beslutade jag mig att stanna för att ha en pratstund i hopp om att någon av dom kunde hjälpa mig att begripa vad det var som hänt mig.

Ordföranden berättade för mig att kyrkan erbjöd Mediala Utvecklingscirklar som hölls en gång i veckan på torsdagar och han frågade mig om jag skulle vilja delta? Jag gick genast med på erbjudandet, trots att jag inte ens visste vad en Utvecklingscirkel handlade om! Efter sex månader av träning så gjorde jag min första publika demonstration av Mediumskapet. Detta skulle vara början på resten av min karriär som ett Spirituellt Medium Konsult.

Jeff Jones