2020-07-02

Jantelagen mot dagens Mediumskap

 

Kära vänner,

Som några av er redan vet, så är the Academy of Excellence en Spirituell världsomfattande undervisnings organisation som inte har någon sammankoppling med praktiserandet av  Religion, det Ockulta, Esoteriska eller New Age.

Vår livssyn är att arbeta med den Spirituella Filosofin och det ger oss alla möjligheten att se “meningen med livet” och våra egna liv från ett “högre perspektiv”, det ger oss vägen till en djupare förståelse att vi är alla en del av en omfattande spirituell familj.Det är med säkerhet vi kan säga att vi alla är Spirituella varelser som har en Jordlig upplevelse. Med andra ord, vi är alla Guds mänskliga blommor, som kommit till genom universell Kärlek och Medvetande.

Vi är alla väldigt färgstarka, unika, individuella, komplexa och var och en har sin egen parfym som genljuder energi, färg och vibration som kan jämföras med “vårt universella fingeravtryck” Vi skulle kunna säga att vi är ett omfattande brödra/systerskap som alla var skapade jämlika.

Om vi tittar på jorden som Edens trädgård. Gud, den store anden, har genom sin kärlek till oss alla, aktsamt planterat oss inom sin rikliga Trädgård för att leva ett liv som är så noggrant designat för att tillåta oss alla att uppleva, växa och viktigast av allt att kultivera vår “spirituella jag och gåvor”

Att vara en spirituell varelse först betyder att vi alla är spirituellt begåvade och det är viktigt för alla veta detta faktum. (kom ihåg, vi är alla jämlika) Dock, så är gåvorna begravda djupt inom medvetandet hos Själen.

 Låt oss försöka sträcka ut vårt tänkande och vår förståelse med idén att vi samexisterar inom två världar. Andevärlden & den Jordliga världen. Därav så lever vi vårt liv i dualitet, så med den kunskapen pekar oss mot att “vi alla” är så mycket mer än en intellektuell varelse i en fysisk kropp!

Vi är alla sammansatta varelser, det betyder att vi alla är gjorda av flera kroppar. Denna parallell kan förstås bättre genom att titta på till vad vi refererar som Auran. Jag tror att många människor i dagens samhälle har hört termen Aura.

The Academy of Excellence är där för att hjälpa alla! Kom ihåg, det finns inga genvägar! Man måste arbeta mycket hårt för att bli den personen du vill bli! Vi kan hjälpa dig om du är redo för att skapa förändring i ditt liv!

The Academy lär ut Klientcentrerat Mediumskap genom vårt 7-stegs Modell som är unik och den första av sitt slag i Sverige.

Som en del av vår struktur, erbjuder The Academy of Excellence ett brett urval av Utbildningskurser, Träning/Coachnings helger och viktigast av allt Utveckling inom alla aspekter av Mediumskapet.Vi arbetar med Mentalt Mediumskap, Fysiskt Mediumskap, Spirituell Kontakt Healing & Filosofi. Det är av allra högsta vikt för The Academy of Excellence att bli igenkända i att vara en professionell Spirituell Skola då vi har arbetat mycket hårt för att “sammansmälta” Vetenskap, Terapi & Andlighet in i den Terapeutiska världen av Komplementär Terapi.

En del av er kanske redan har sett min föregående blogg jag lagt ut angående Register för Ackrediterade Spirituella Medium, Spirituella Healers, Lärare etc. Jag måste säga att det provocerade många både positiva och negativa reaktioner, vilket jag är glad över!

 

 

Det positiva var, att alla var överens om att där borde finnas någon form av ansvarsskyldighet och det enda sättet detta kan göras är genom någon slags reglering såsom ett Register. Dock så så uppmanande detta mig att ta lite tid att svara på en del av de “negativa” responserna.

De största avslöjanden var att läsa om personer som kände följande:

 

          1.  Inte värdiga eller tror inte på sig själva.
          2.  Jag är medial men jag har så mycket trauma i ryggsäcken för att kunna arbeta med det.
          3.  En del uttryckte att de inte var “spirituella”.
          4.  Många trodde att de inte var spirituellt begåvade.
          5.  Några hade varit på “mediala helger” men hade negativa erfarenheter.
          6.  Många trodde att närvara vid en Tarotkort helg var mediumskap.
          7.  Majoriteten sa att de tyckte det var svårt att hitta en bra Lärare.
          8.  En eller två sa, varför måste vi utbilda oss om gåvan är naturlig?
          9.  Tre personer sa att jag visste inte att jag kan utveckla min gåva till en professionell nivå.
        10.  Många sa att jag skulle vilja utveckla men vet inte vart jag ska vända mig?

 

Detta var verkligen något för mig att läsa och höra, och jag måste säga att det berörde mig djupt och det gjorde mig ledsen att tänka och förstå att där är så många människor som tänker på det här viset. Det verkar som att min förra blogg har varit en katalysator i skapandet av reaktioner i framförandet av någonting som påverkar varje individ på de många nivåerna i vilka och hur vi alla fungerar.

Så, jag skulle vilja föra fram till er alla en grundförståelse och mening till syftet med livet!

Jag kommer att starta ifrån allra första början genom att peka ut våra grundläggande spirituella gåvor/verktyg.

Fortsättning förljer…..

 

Jeff Jones

2020-06-18

Register eller inte Register

 

Först och främst, låt oss hälsa dig varmt välkommen!

 

Jeff Jones & The Academy of Excellence är stolta över sin Erfarenhet, Kvalité och viktigast av allt den höga standarden av Professionalism.

The Academy of Excellence är ledande pionjärer och vi är den första Spirituella/Medium skolan som arbetar med Terapi, Psykologer, Psykologi in i mediumskapet.

Vi specialiserar oss genom att använda oss av konsulter när helst det är nödvändigt och detta låter oss ha ett komplett holistiskt närmande i att vara klientcentrerade.

Därför är vi unika inom detta område och vi värdesätter också vikten av de Professionella Mediums/Konsulternas arbete.

Det är av största vikt att vi som professionell Organisation gör oss själva markant tydliga i att vi inte har någon anknytning till det Ockulta, Esoteriska eller New Age praktiserandet.

 

Vårt register är tillgängligt för vem som helst som söker efter ett Kvalificerat, Utbildat Medium eller Spirituell Healer som kan genomföra kommunikation eller Spirituell Kontakt Healing mellan de två världarna. The Academy of Excellence är medvetna om att Professionella Medium kan och har en mycket djupgående effekt hos en del av sina Klienter (Speciellt) de sjuka, sörjande och mest sårbara. Därav håller vi fullt ansvar gällande vår Uppförandekod tillsammans med att vi arbetar inom ett Etiskt Ramverk.

 

Vi har lärt oss av erfarenhet att En Session med ett professionellt Medium/Konsult kan förändra människors liv och vi innehar bevis för detta påstående.

Jeff Jones har arbetat i Tyskland och & Sverige med Psykologer, Läkare, och övrig Hälso o sjukvårds utövare med syftet att sammanfoga Mediumskapet, Healing & Terapi.

En sak som verkligen har kommit fram genom samarbetet med alla professionella Organisationer är att Mediumskap & Spirituell Healing har sin plats och borde vara erkänd som en Komplementär Terapi.

Den andra saken vi alla var överens om, var förståelsen att vi är inte enbart en Fysisk Intellektuell Varelse! Vi är en sammansatt varelse vilket betyder att vi är så mycket mer komplexa än vad Vetenskapen förstår, vi är första och främst Spirituella Varelser som har en Jordlig Upplevelse och med detta i sinnet så vårt arbete fokuserat på att vara Klientcentrerat och därför kan vi behandla Klienten som en Helhet.

 

The Academy of Excellence har under många år arbetat extremt hårt och kommer att så fortsätta att göra med förhoppningen att förflytta Mediumskapet, Spirituell Kontakt Healing in till sin rätta plats och det är i den Terapeutiska Världen.


 

Naturligtvis, så är där fortfarande ett berg att klättra uppför! För att få alla regeringar, Vetenskapen, Läkare och övriga Hälso och Sjukvårds Utövare, att börja ta ämnet på större allvar, så måste vi utrota en betydande mängd av missförstånd och ännu viktigare, göra oss av med allt Hokus Pokus som verkar hålla Mediumskapet, Spirituell Healing i mörkret.

The Academy of Excellence erkänner också, för att kunna arbeta vid sidan av Hälsovården och andra Professionella Utövare, så måste vi också bli Professionella.

The Academy of Excellence erkänner också, för att kunna arbeta vid sidan av Hälsovården och andra Professionella Utövare, så måste vi också bli Professionella.

 

The Academy of Excellence är stolta över sin höga standard och professionalism, och alla som finns med i vårt register, d.v.s Certifierade Medium, Healers, Lärare har blivit tränade till en hög nivå.

Filosofin bakom för The Academy of Excellence att skapa ett sådant register för Godkända Spirituella Healers och Ackrediterade Spirituella Medium, är att Jeff Jones tror att Mediumskap och spirituell Healing har sin plats inom den terapeutiska världen.

Hela den spirituella rörelsen behöver reglering tillsammans med Medium och Spirituella Healers som tar ansvar!


 

Därav är innehavandet av ett sådant register det första av sitt slag och det är bara början av vägen till professionalism. Jag kan tro, att idén att skapa ett professionellt Medium Register kommer att lämna en dålig smak i munnen på många! Dock så hoppas vi att det enbart kommer att attrahera de seriösa Medium/Utövare att sammansluta med oss.

 

Jeff Jones har många års erfarenhet av att arbeta runt om i världen som Spirituell Konsult/Medium, Healer. Under hans resor har Jeff Jones som vi tidigare nämnt haft glädjen att arbeta & samarbeta med Psykologer, Psykiatriker, Medicin läkare, Rådgivare etc. Från den totala erfarenheten från att arbeta med andra professioners organisationer, verkar där vara ett erkännande från alla som deltog, att ett “Professionellt Mediums” arbete var länkat till “Rådgivare vid förlust/sorg”, en annan term som användes var “Psykospirituell” och jag var tvungen att hålla med dom alla och the Academy of Excellence kommer att fortsätta sin goda kamp!

 

Vad detta gör är att det inger förtroende bland en del Medicinska Utövare, Hälso Utövare etc. Det öppnar dörrar för möjligheter, där vi genom att ha ett komplett Holistiskt närmande genom förståelsen att vi är någonting mer än en intellektuell Varelse.Inom Filosofin av att omfamna det faktum att vi är en “Sammansatt Varelse” betyder då att vi kan börja att ha en “översikt” av helheten av klienten. Med denna nya insikt kan vi skapa en Bro in i att arbeta Klientcentrerat och behandla klienten inom ett etiskt Spirituellt Ramverk.


 

Det tillåter också Medium, Healers tillsammans med andra Professionella Organisationer att sitta runt ett bord och diskutera på vilket sätt vi kan tillhandahålla säkra metoder i över byggandet av klyftan där det spirituella möter medicinska läkekonsten. Att arbeta och samarbeta tillsammans kan enbart förbättra Klientens Återhämtning. Låt oss inte glömma att Mediumskap, Healing är fortfarande något man rynkar pannan åt inom dagens samhälle och det är mycket oreglerat.

 

Vad som är mest oroväckande angående detta är att Mediumskapet är ansett att vara någon typ av underhållning och detta är något jag totalt invänder mot!

 

Vi kan säga att Hypnoterapi och Generell Rådgivning är brett använt inom den terapeutiska världen och är accepterat. Så därav, varför är det så att Mediumskap och Spirituell Kontakt Healing inte ges samma nivå av erkännande?

Det är inte förrän då vi höjer standarden inom Mediumskapet, Spirituell Healing som framstegen kan nås, då vi kan gå till alla Regeringschefer och presentera Mediumskapet och Healing som en form av Terapi. När väl allt detta ovanstående har beaktats, så måste vi vidare se över den bredare Spirituella Scenen, Medium, Healers etc. och nivån av utövande de arbetar inom.

 

Den största utmaningen är att:

1) Förflytta genuint Mediumskap, Spirituell Healing från det Ockulta, Esoteriska och New Age praktiserandet.

2) Att erbjuda vem som helst som söker att utveckla sin egna Spirituella gåvor en seriös grund tillsammans med en Akademisk Studie av Utbildning som kan jämföras med en likvärdig skola eller högskoleutbildning.

3) Att Eleven blir kvalificerad till en erkänd standard och detta kan enbart uppnås genom åtagandet av studier, Övning och Utveckling. Alla Utbildningsmoduler måste uppnås för att gå vidare till nästa nivå och detta kan endast uppnås genom genom regelbunden utvärdering.

Allt detta ovanstående är där Akademin är fokuserad, och vi vet att The Academy of Excellence ger en mycket Professionell Service till alla sina elever tillika sina kunder.


 

Vem kan ansöka om att finnas med i Registret?

Först och främst kan alla elever av Akademin som har har godkänts och förvärvat sitt Certifikat av Erkännande och Utmärkelse naturligtvis ansöka.

I andra hand, så är vem som helst utanför Akademin välkommen och kan ansöka om att delta i registret, dock behöver man uppfylla dessa kriterier:

a) den sökande måste inneha en Medium Utmärkelse
(som fastställer en viss nivå av kompetens och att de är kvalificerade som Spirituellt Medium)

b) Inneha en aktuell allmän försäkring

c) De blir då inbjudna att demonstrera sitt arbete inför en Styrelse av Bedömare som är
(yrkesmän inom sitt egna område) dvs. Psykologer, Sjuksköterska, Medium, Healers, Lärare.

d) Demonstrationen kommer att ske utan användandet av några Konstprodukter, Tarotkort, Kristallkulor eller något som är kopplat med det Ockulta Praktiserandet.

e) Detta blir sedan följt av en muntlig Examen, (du behöver kunna ditt ämne)

 

Vid en framgångsrik bedömning, blir eleven beviljad tillgång till The Academy’s Professionella Medium Register.

 

Vad är fördelarna med att vara en del av ett sådant Register?

1) The Academy är en Professionell Utbildningsorganisation och vi erbjuder alla våra registrerade medlemmar ‘en efter-support service’.

2) Vi har över fyrtio år av erfarenhet inom alla aspekter av Mediumskapet och spirituell Healing.

3) Vi förser alltjämt med fortsatta Professionella Program för Utveckling.

4) Vi har ett spirituellt Nätverk av spirituella Medium/Healers

5) Vi erbjuder vem som helst av våra registrerade Medium möjligheten att ha specifik tilldelad tid med Jeff Jones där de kan avlasta och diskutera fallstudier.

6) Vi kommer att undersöka alla typer av klagomål eller missnöje och ge support till mediet under processen av utredningen, förutsatt att att det registrerade Mediet arbetar inom uppförandekoden och inom det etiska praktiserandet.

7) De Registrerade Medium blir placerade på Webbsidan där besökare kan söka efter dina “Tjänster”

8) Årlig Avgift

 

Denna avgift ger båda parterna möjligheten att granska och möjligheten att avsluta när som helst.

Det ger medlemmen en röst och det ger också Akademin rätten att be medlemmen att lämna om där skulle ske misskötsel.

Om du vill veta mera, tveka inte att kontakta oss. Vi är bara glada att hjälpa och assistera dig med dina förfrågningar.

 

Notera: Till och med det bästa Mediet i världen kan inte lova dig någonting i form av kommunikation!

Där finns INGA garantier och när man försöker kommunicera, så är allt ett experiment!

Samma sak gäller vid Spirituell Kontakt Healing, vi läker inte eller utlovar bot! Vi kan inte utlova någonting!

Klienten tillsammans med vilka symptom det än må vara som man lider av, är allt i enlighet med den Gudomliga Lagen.

2020-05-20

Frihet är att vara medveten om nuet.

Vi lever alla två separata liv:

 

DET MATERIELLA JAGET.

DET SJÄLSLIGA JAGET.

Inom det materiella jaget, så lever vi livet i våra tankar och vi lever livet som vår erfarenhet av den nuvarande stunden.

För att kunna uppleva det fysiska livet, behöver vi alla en fysisk kropp som innehar en fysisk hjärna , som till viss del är begränsad inom sina uttryck, och därför, måste vi försöka greppa en förståelse över vårt fullständiga jag.

Inom vårt “Själsliga-jag” så huserar själen inom ett fysiskt fordon som kallas en fysisk kropp som är kompakt i sin makeup och struktur.

Därför, kan Frihet bara komma nås genom vår medvetenhet och förståelse av att vi är någonting så mycket större än bara en en fysisk intellektuell varelse, i VERKLIGHETEN är vi alla sammansatta varelser!

 

HUR KAN JAG BLI VÄCKT OCH UPPLYST?

Enda sättet att börja och väcka din medfödda styrka (Guds Ljuset/kraft) är genom att tillåta ditt Fysiska sinne/intelligens (lägre sinne) att vila och detta kommer att ge plats åt ditt högre sinne (Själens sinne/intelligens)

Allt detta börjar med vår tankeprocess. Att lära sig att gå tillsammans med Gud/Den högste Anden som är den Gudomliga lågan som finns djupt inom allas vår Spirituella DNA. Det är det första steget i att kultivera en länk till ditt högre sinne/jag, (Guds Ljuset).

Tillsammans med din intention att tjäna, så lär du dig att rikta din uppmärksamhet och sinne mot ljuset, din själsliga medvetenhet sammanfogas med din önskan att bli ett levande uttryck av Guds medvetenhet.

Detta kommer att hjälpa dig att fokusera ditt sinne på det gudomliga ljuset. När ditt högre sinne lär sig att sammanblandas med ditt högre jag (aspekten av Gud) så tillåter det Gudskraften/uttrycket av Gud i ditt liv.

Detta kommer att kräva disciplin och fokusering över vad du bearbetar genom ditt sinne, och hur du medvetet omdirigerar dina tankar till ljuset. Du ber Gud om hjälp genom att se det högre perspektivet så att du kan utstråla en högre frekvens.

Alla kom vi till detta liv för att förvärva erfarenhet, att lära och viktigast av allt att utveckla vår medvetenhet med syftet att nå vårt högsta och mest äkta nivå av varelse av uttryck.

 

 

PROCESSEN AV SPIRITUELLT UPPVAKNANDE - DIN INVIGELSE IN I ETT HÖGRE MEDVETANDE

 

Vad är ett Spirituellt Uppvaknande?

Spirituellt Uppvaknande är: en påbörjan i att kultivera vårt medvetande… Uppvaknandets process i sig självt är när det lägre jaget överträffar rädslan, förvirringen och de många lögnerna och illusionerna av det fysiska återansluta med det högre medvetandet och få full medvetenhet av den underliggande kärleken och friden som finns närvarande i varje ögonblick.

Spirituellt uppvaknande är i den enklaste mening, ett skifte av medvetenhet & medvetande.

Ordet uppvaknande är en stark metafor för att beskriva skiftet/förändringen… eftersom i slutändan så saknar vårt vokabulär ord när det kommer till att försöka förstå och förklara den djupa och livsförändrande skiftet som kan ske i stunden när du vaknar.

På många sätt, att “vakna upp spirituellt” känns som att vakna upp från en dröm och plötsligt förstå att din tidigare (dröm) upplevelse verkade så verklig och levande… var rotad i lögner, förvrängning och illusioner. Vid uppvaknandet så blir det kristallklart att där finns så mycket mer, och drömstadiet som du vaknar ifrån är det kollektiva nätet av övertygelser, gångstigar och uppfattningar som utgör verkligheten.

 

Processen av Uppvaknandet

Varje individs själ vibrerar precis i enlighet med den universella lagen som är kärlek! Därav kommer varje individuella själ/person att vara vid sitt “rätta allt/tid” såsom vi förstår tiden att vara? De kan genom sin egna personliga/spirituella disciplin delta inom denna “nya universella förändring” och kommer att omfamna denna spirituella processen av uppvaknande. 

Individer runt om planeten vaknar upp och släpper taget om sinnets grepp över illusioner av att erfara en djup förändring i medvetandet och ett utökat perspektiv och medvetenhet.

Processen av uppvaknande involverar att från djupet av sitt inre och helt runt omkring förstå att separationen, begränsningen, tron och modellerna för succé och lycka i den fysiska världen är rotade i lögner.

Det är en mycket personlig process som också kan vara djupt utmanande då den verkliga grunden du har byggt för hur du ska leva och vara framgångsrik i världen verkar falla sönder. Uppvaknandet avslöjar de många “matris programmen” av samhället enbart har tyngt ned dig och gömt dig från ditt sanna ljus och oändliga potential.

 

Uppvaknandet… Inledningen

Spirituellt uppvaknande är ofta refererat till som “det där speciella ögonblicket” och medans detta är sant till en viss grad, så är det väldigt mycket en inledning… Uppvaknandet är bara dörren in till vår oändliga resa.

Det är ingången in till vår Gudomliga “JAG ÄR” uppvaknande därvid varje individuella Själ kan fortsätta att förflytta sig framåt längs med deras personliga/spirituella väg av utvecklingens tillväxt som i sin tur skapar en expansion på alla nivåer genom att var och en tar ett steg i taget.

Varje litet steg kommer att ha ett syfte och intelligens som arbetar för oss och för vår process längs med vägen mot själens uppvaknande för våra djupare nivåer av förståelse varav vi kan bli mer känsliga och medvetna för högre vibrationer av omfattningen av vårt Gudomliga kall som i sin tur ger oss en glimt av vårt livs syfte.

Utan detta uppvaknande som vi talar om, kan man kvarstå som en fånge av materialismen och stå kvar på vägen utanför… Fortsättningsvis med de otillfredsställande markörerna av succé och lycka diskuterade av samhället såsom: pengar, materiell succé, berömdhet, makt, eller till och med “det bästa jobbet”, eller den djupt sådda myten av lycka: “köpa ett hem, gifta sig, få barn, och att leva lyckliga för alltid”.

Genom uppvaknandet, så kommer du till att se igenom illusionerna och dimman av den fysiska jordliga aspekten av jaget och inse att ingenting utifrån kan någonsin ge dig sann tillfredsställelse, succé och lycka.

 

                                                                                                                                                          Jeff Jones