2020-06-07

Anna Eriksson

Mina varmaste rekommendationer!

 

Mitt första möte med Jeff Jones var under en privat konsultation. Detta möte förändrade min upplevelse och syn på mig själv. Jag har gått flertal fristående helgkurser med Jeff samt båda utbildningarna inom Spirituell Healing och Mediumskap på vardera 2. ½ år. Oavsett om du går Mediumutbildningen eller Healingutbildningen ingår det förutom praktiska övningar även anatomi & fysiologi ( Healing ), teorikurser samt psykologi ( ingår i båda utbildningarna ) I sitt team har Jeff bla Julie Jones vid sin sida och Julie är den som håller i psykologi-kursen då hon är utbildad psykolog/terapeut samt Medium & Healer. Att Jeff håller en hög standard och en professionalitet är något jag uppskattar. Jeffs utbildningar håller en hög kvalitet och går att jämföras med studier som sker på Universitet. Jeff erbjuder även vägledning, Healing och mycket mer. Det jag kanske älskar mest med Jeff är att han verkligen ser varje individ och med sin långa erfarenhet ser han vad varje person behöver för att utvecklas på bästa sätt. Jag är evigt tacksam för allt Jeff har hjälpt mig med. Dessa utbildningar har hjälpt mig bli en bättre version av den jag en gång var. 

Tack från djupet av mitt hjärta//Anna     

2020-05-31

Anita Landén

SÅ TACKSAM FÖR ATT DU FINNS! Jag har den djupaste respekt och beundran för dig Jeff, både som medium och som medmänniska. Du har en enorm kunskap och lång erfarenhet samt brinner för ditt kall. Möten med dig, såsom sittningar, helgkurser, live-sändningar och inlägg, har betytt så mycket för min utveckling på min spirituella och andliga resa. På ditt kärleksfulla och omtänksamma sätt lotsar du oss genom både stora och små frågor, kanaliserar budskap som är oss till hjälp och förmedlar kontakt med våra nära och kära som finns på andra sidan. Jag vet redan att du är en underbar lärare och jag längtar så efter att få tillfälle att besöka dig i Cardiff och att det kommer att bli en upplevelse som går utanpå allt annat. Det finns så mycket att fråga dig om! Dessutom älskar jag din humor och lekfullhet!

2020-05-28

Elna Ljung

Hösten 2018 träffade en kompis Jeff på ett föredrag och en personlig sittning i Malmö. Hon var eld och lågor om hur duktigt medium Jeff var. Då vi båda träffat många medium under åren och gått cirklar mm så blev jag nyfiken då hon reagerat så starkt på honom. Så vi anmälde oss till en Helgkurs på en kryssning i Stockholm (jag som är livrädd för båtresor trotsade allt) och vi åkte iväg. Jag kände mig först lite utanför då alla hade träffat Jeff, Julie, Jackson och Veronika innan så jag började med att iaktta. När vi börjat i utbildningsrummet så tror jag att efter 10 min var jag helt såld. Jeff var så lugn, saklig och kunde verkligen ge svar på så mycket som man undrat över i alla år. Man behövde inte fråga. Han var precis som om han visste vad han skulle prata om så vi alla fick svar utan att egentligen fråga. Jag fick panik i hytten första natten då jag ej helt plötsligt ej kunde få luft. Fick till mig en man som kvävts och då jag själv råkat ut för detta så var det jättejobbigt. Men skölja huvudet i kallt vatten och vifta med en handduk så fick jag till slut luft och kunde lugna ner mig något. När det var healing på programmet så hade jag en envis "healingguide" till vänster bakom mig som inte ville flytta sig riktigt när Jackson skulle heala mig. När jag sedan skulle heala Jackson så ställde "healingguiden" sig mitt bakom mig och rätt som det var så gick healingen rätt igenom mig och till Jackson. Kände att jag fick healing samtidigt. Detta var en så otrolig känsla och upplevelse att jag var salig i flera dagar efter. Ja det var många andra fina upplevelser som jag fick och får väl bara erkänna att jag efter denna helg också var helsåld på Jeff och hans fantastiska excellenta team. Kunde ej åka till den sommarens vecka med dem men anmälde mig sedan till årets. Tyvärr blev denna inte av men hoppas det blir bra 2021. Jag träffade också Jeff i höstas på en sittning i Malmö. Detta var också en mycket positiv upplevelse. Jag hade fått besök hemma (när jag satt på toaletten!!) av en "andeperson" som pratade med mig om Jeff och han var så orolig för honom. Visste inte om jag skulle berätta för Jeff men gjorde det (trodde jag fantiserat och förväntade mig att Jeff skulle sitta där och inte fatta något) och då säger Jeff att han visste vem det var och att han var glad att jag sa det för Jeff hade varit mkt sjuk just då. Då visste han att han varit med honom. Det blir så många andliga upplevelser nästan bara av att tänka på Jeff och hans team så jag ser positivt på framtida möten med dem. Rekommenderar verkligen The Academy of Excellence till alla som vill lära sig "riktigt mediumskap". Tack Jeff, Julie, Jackson och Veronika för att ni är som ni är och jag längtar tills vi kan ses igen in real life. Hugs from Elna

2020-05-19

Lena Nyström

Första gången jag träffade Jeff var på en hands-on helg i Örnsköldsvik. Det var första gången han var där faktiskt. =) För mig blev den helgen en enda stor aha-upplevelse, bara att upptäcka vilken enorm kunskap han har och även få någon som kunde tona in sig på en själv och se vad man har för potential var för mig väldigt stort och något jag hade önskat en längre tid. Jag anmälde mig sedan till teorihelgen eftersom jag ville veta mer. Det är bland det bästa jag gjort, för under dessa dagar togs det upp så mycket som jag hade gått och undrat över och funderat på väldigt länge och här äntligen! fanns det någon som kunde ge svar. Jag bestämde mig för att gå mediumutbildningen på The Academy of Excellens eftersom den hade det som jag kände var viktigt för mig, innehållet var något jag inte sett hos någon annan som håller kurser och/eller utbildningar. Att den är 2 1/2 år tyckte jag var bra eftersom jag tar det här seriöst och ville ha en djupgående och omfattande utbildning. Jeff är en bra lärare, och det bästa med honom är att han är att han gör det här med andlighet/medialitet till något helt naturligt som inte är märkvärdigt över huvud taget, han tar bort det "mystiska" och gör det realistiskt och konkret och det gillar jag. Om det blir för svävande och flummigt så kan jag inte riktigt greppa det och var det något jag ville så var det att kunna just greppa det. Jag tog examen som certifierat medium juni 2019. Jeff är ärlig och rakt på sak och stundtals var det tufft, det är så otroligt mycket som händer med en själv och den personliga utvecklingen är djupgående och många frågor dyker upp som man kan känna starkt behov av att få svar på och jag upplever att man kan fråga Jeff vad som helst. Ingen fråga är för liten eller dum och ju mer jag har lärt mig (vilket är MYCKET) desto mer inser jag hur mycket det finns kvar att lära, man blir aldrig fullärd. Som tur är har de kurser som man kan bygga på med och jag kommer definitivt gå fler kurser för Jeff. Vill man ha en omfattande och djup utbildning så rekommenderar jag The Academy of Excellens och Jeff Jones. Mvh Lena Nyström

2020-05-18

Rekommendation/ Maria Morén

Jag vill varmt rekommendera alla som vill upptäcka eller öva upp sin mediala förmåga att gå en utbildning för Jeff Jones. Oavsett om du är nybörjare eller om du anser dig vara "färdig" (vilket man aldrig blir) så kan han mycket proffsigt guida dig på din väg och hjälpa dig förhöja dina förmågor. Jag har själv gått Mediumutbildningen och examinerade juni 2019. Nu tar jag steget in i Healingutbildningen.  Båda utbildningarna sträcker sig vardera över 2 1/2 år och innehåller förutom den mediala träningen även psykologi in i mediumskapet (lärare Julie Jones, Psykolog), teorikurser, anatomikurs m.m.

Jeff är mycket professionell och har en livstids erfarenheter att dela med sig av.

Du kan också vända dig till honom för vägledning, kommunikation med nära och kära, healing och mycket mer. Jag har aldrig mött ett medium med så stark länk till andevärlden och dessutom ett så varmt, kärleksfullt och samtidigt professionellt bemötande.

Jag har Jeff Jones att tacka för så mycket men framförallt för den personliga utveckling jag upplevt under utbildningen som lyft fram mitt inre ljus och format mig till den jag är idag.

Från djupet av mitt hjärta Tack Jeff! / Maria Morén