Välkommen till The Academy of Excellence sida
för sina Lärare och Konsulter
som på olika sätt
och inom olika områden arbetar med våra elever.

 

Jeff Jones

Jeff Jones Internationell Spirituell Konsult/Medium, Lärare, Författare har föreläst i ämnet livet efter döden & Spiritualismen i över fyrtio år. Jeffs omfattande Kunskap & Erfarenhet har tillåtit honom och hans arbete in i elva olika länder runt omkring världen.
Jeffs största kärlek förutom Spirituell Kontakt Healing är sidan av att få vara läro delen i sitt arbete.

Jeff har byggt upp ett enorm förhållande med sina Lärarguider i Andevärlden och med sitt omfattande samarbete har Jeff designat ett mycket unikt sätt och en förmåga inom sitt arbete som lärare.

Jeff har förmågan att länka in sig på exakt samma vibration som eleven har skapat med Andevärlden, vilket är ovärderligt framsteg och utveckling och naturligtvis för de som försöker skapa kontakt med oss från andra sidan.

Mediets roll är att tillhandahålla tillräckliga bevis att den mänskliga själen fortsätter att leva efter den så kallade fysiska döden och därför så är det så viktigt att det “blivande mediet” söker efter en utbildning & erfaren Lärare och den korrekta nivån av Övning & Utveckling för att kunna nå ens mål.

 

 

Julie JonesÄr en psykolog och Kognitiv Beteende Specialist och arbetar för närvarande som lärare i Psykologi på Cardiff Univeritet.
Julie har över 25 år på den Internationella plattformen som Medium, Healer, Lärare och Författare.
Hennes unika metod att kombinera Psykologi med Mediumskapet, ger alla hennes klienter förändring, hopp, healing, och mest av allt, en ny framtid i hur man upprätthåller förändring!
Julie undervisar alla studenter i Akademin i ämnet - Psykologi in i Mediumskapet. Hennes arbete involverar skapandet av broar mellan psyket och den mediumistiska potentialen. Men också gundläggande färdigheter i Rådgivning och hur man håller sig själv trygg inom den egna känsligheten.

 

 

 

Håkan Jansson

 

Håkan har spenderat många år sökande efter sin sanning och identitet tillsammans med att försöka finna den sanna meningen med livet. Från hans törst efter kunskap och sanning har det öppnats många dörrar som har tagit honom till nya avenyer av tankar och möjligheter, varvid han har funnit ett djupt intresse i allt det Spirituella.

Håkan har alltid den där inre “vetskapen” den där önskan, som ledde Håkan till att bli Sjuksköterska. Efter många års studier så blev han kvalificerad som legitimerad Sjuksköterska och därifrån beslutade att studera vidare för att bli Legitimerad Distriktssjuksköterska.
Universum ledde Håkans väg att korsa The Academy of Excellence under 2018, där han för tillfället tränar för att Utvecklas tillsammans med att studera konsten och vetenskapen av Spirituell Kontakt Healing.
Med sina kvalifikationer har han blivit inbjuden som en medlem av Teamet hos The Academy of Excellence som Lärare/Konsult för att undervisa alla Healing Elever inom Akademin Fysiologi & Anatomi.