Skypesessioner

Som ni alla vet så är Jeff konstant på resande fot i sitt arbete som medium och inom medial utbildning, dock kan han kan inte vara på två platser samtidigt. Innan teknikens framsteg så var ni tvungna att resa flera hundra kilometer för att träffa Jeff, men nu är avstånd inte längre ett problem!  
Med hjälp av internet och Skype så kan vi mötas överallt i världen! 
The Academy of Excellence har tagit sig tid att lyssna på alla er som har kontaktat oss i den här frågan, och genom vår förståelse för era åsikter har vi bestämt oss för att erbjuda Skype-sessioner varje onsdag. 
Jeff Jones utökar erbjuder nu alla sina klienter att boka tid för konsultation över Skype. 


Tjänster inkluderar:

  • Kommunikation med andevärlden 
  • Andlig rådgivning 
  • Skräddarsydda guidade meditationer  
  • Samtal kring din utveckling 
  • Spiritual Healing på Distans    

Frågor och svar

Boka en tid för att få möjlighet att prata med någon om dina upplevelser och ditt liv

Hur du bokar:

Kontakta oss så hjälper vi dig att finna en tid, samt ger dig all information om hur du går tillväga för att genomföra din bankinbetalning. 

Du når oss genom info@jeffjones.se eller tel 076 082 1949 

Betalning

Alla betalningar måste vara genomförda 4 bankdagar innan din bokade tid. Så fort din betalning syns hos oss, skickar vi ytterligare ett bekräftelsebrev via mail till dig. 
Alla konsultationer hålls på engelska, och fortgår i 40 minuter. Jeff pratar en mycket enkel och vårdad engelska som för dig med en ordinär grundkunskap är enkel att förstå. Skulle du ändå vilja ha en tolk erbjuder vi detta men mot en extra kostnad. 

Observera: Resultatet vid kommunikation med andevärlden kan aldriga garanteras utan sker helt experimentellt.