Spiritual Healing

Inom Spiritual Healing ser vi människan som fyra komponenter; kropp, tanke, känslor och själ. Dessa fyra delar är beroende av varandra. Vid obalans i någon av dessa komponenter uppstår ofta problematik som visar sig i form av fysisk sjukdom.

Så när du kommer till en Spiritual Healer kopplar denne samman den läkande energin med din innersta kärna - din själ. Därifrån sprider sig healingen som ringar på vattnet, ut i de andra kropparna. Detta innebär att Spiritual Healing verkar på orsaken till blockeringen och inte direkt på symptomet.

Jeff har med sin långa erfarenhet finslipat sin förmåga att vara ett så rent och välfungerande instrument som möjligt för de healers och läkare som finns i andevärlden. Dessa använder sig av honom för att kunna verka här på jorden. De har under åren arbetat upp en kärleksfull relation tillsammans, fylld av respekt och omtanke för att kunna samarbeta så effektivt som möjligt. Andevärlden besitter en högre kunskap och vet exakt vad du behöver just där och då.

När du kommer till din healingbehandling kommer Jeff ställa några frågor om varför du sökt dig till honom och vilka behandlingar du eventuellt undergår. Viktigt är dock att poängtera att Jeff inte ställer en diagnos eller på något sätt ersätter din ordinarie läkarvård. Alla medicinska beslut bör ske i samråd med din läkare. Jeff kan inte heller garantera något specifikt resultat.

När du känner dig redo påbörjas själva healingbehandlingen. Den kan utföras sittandes eller liggandes, detta beroende på vad du som klient känner dig mest bekväm med.

Vanligtvis arbetar Jeff genom att lägga händerna lätt mot till exempel ditt huvud, solarus plexus eller dina fötter. Vill du inte bli berörd kan Jeff arbeta i din aura, det vill säga någon decimeter från din fysiska kropp.

Kläderna behåller du på. Skor och strumpor kan i vissa fall vara bekvämast att ta av, likaså glasögon, hörapparat, stora smycken och liknande. 

Då Jeff enbart är ett instrument för den healing du behöver vid just detta tillfälle är ingen behandling den andra lik. Därför är det som bäst att komma dit helt förbehållslöst och lita till de healers i andevärlden som arbetar genom honom.

Efter avslutad behandlig svarar Jeff på de frågor som uppstått. Ibland berättar han även vad han upplevt och om han fått något specifikt råd till dig.

Healing ger inga biverkningar och du kan inte överdosera. Det är en andlig och upplyftande behandling med tanken att hjälpa dig läka och finna glädje.

Behandlingen beräknas pågå i cirka 60 min och kostar 1 200 kronor.

Av ömsesidig omtanke sker oftast healingbehandlingarna med en tredje part i rummet, oftast är detta översättaren.