Storseans - medial demonstration

Välkomna till en afton där andevärlden tar sin chans och kommer igenom för att visa på sin existens, och skänka stöd och uppmuntran till oss som fortfarande lever våra liv här på jorden.

Jeff skapar en trygg stämning och framför meddelanden till några ur publiken. Varje möte tillför kärlek och läkning, och kan förändra mottagarens liv och livsåskådning. Även de som inte direkt får ett budskap känner av energierna och upplever andevärldens kärlek och visdom.

Det är emellertid viktigt att alla deltagarna förstår att även om just de inte får något meddelande är alla med och delar känslorna, läkningen och kärleken från andevärlden. Vi är alla en del av processen och bygger tillsammans en bro mellan vår värld och andevärlden.

Dessa tillfällen är styrda av andevärlden, Jeff är endast deras språkrör. Därför kan det vara svårt att sätta exakt tid på dessa event. Vanligtvis brukar det pågå i cirka två timmar och avrundas med en frågestund, där du kan ställa dina frågor om andevärlden direkt till Jeff.

Finn kommande Storseanser - mediala demonstrationer i vår eventkalender.

Både biljettpris och upplägg kan variera något beroende på vilken arrangör Jeff samarbetar med.