Utbildningsprogram för Spirituell Kontakt Healing

The Academy of Excellence är en Professionell Utbildningsorganisation och vi är stolta över att ha mer än femtio år av Erfarenhet och naturligtvis är detta ovärderligt för företaget, men kommer också som en fullständig försäkran till vem som helst som söker Utbildning, Träning och Utveckling.
The Academy of Excellence har ett fullständigt Holistisk närmande till alla klienter och till alla våra elever. Vi Lär ut och arbetar med att vara Klientcentrerade. Denna Modell är mycket spännande och är ny för Sverige men Unik för The Academy.

Varje elev skriver in sig på ett två och ett halvt års program. Programmet är mycket noggrant designat för att hjälpa varje elev att känna till sin egna nivå och potential. The Academy of Excellence kommer att vara tillgängliga för att erbjuda praktiska råd och guidning närhelst det behövs.

The Academy of Excellence är engagerad i att producera Professionella Talare, Medium och Healers, som kommer att upprätthålla spiritualismen vid sin högsta nivå för att främja en Professionell Standard som kan upprätthållas för de framtida generationer som kommer!

The Academy of Excellence är här för att hjälpa, guida och uppmuntra varje elev inom varje steg under deras resa inom alla moment eller svårigheter. Vårt sanna mål och uppdrag är att förse er med rätt nivå av träning & utveckling inom alla aspekter av fenomenet och inom modulerna som kommer bli tilldelad till eleven!

Healing Utbildningen inkluderar:


1) Healing kursen Kräver etthundratvå veckors praktisk Healing

De 102 praktikerna är obligatoriska, och den period av tid har blivit bevisad och testad. Det är absolut nödvändigt för utvecklingen av healing arbetet, samklangen och alla andra viktiga aspekter med hänsyn av att sköta en Healing klinik och att arbeta med allmänheten etc.
The Academy of Excellence kommer att hålla vad vi kallar för Elev Healing Träningsbok för varje elev. Boken är skapad för att försäkra att alla elever har uppfyllt varje uppgift, det vill säga, att sitta en gång i veckan, att sköta receptionen inom Healing Kliniken, praktisk Healing etc., etc. Varje bok kommer att granskad varje gång gruppen har möten med Jeff Jones.

2) Grundläggande Spirituell Healing 1 (BSH1) Skriftlig Teoretisk Kurs
Denna Grundläggande teorikurs kommer att bli introducerad inom en viss period i er utbildningsplan. När den introduceras kommer vi att be er att lämna in ert färdiga arbete för varje avsnitt innan man går vidare till nästa. Varje avsnitt kommer att rättas av en av våra kvalificerade handledare inom Akademin. Varje avsnitt kommer att poängsättas, och kommer att slås samman till ditt totala resultat, där du behöver uppnå 65% för att bli godkänd.

3) Cirkelarbete
The Academy ser nu över nya vägar att arbeta med våra cirkel arbeten med våra Healing cirklar. Vi tror att genom kapaciteten av Internet så behöver vi inte resa ut i alla väder till våra cirklar! Vi ser över möjligheten att arbeta med Zoom, Skype plattformar. Detta betyder att alla cirkel medlemmar kan tona in med Jeff över en distans och inom bekvämligheterna i sitt egna hem.
Denna idé är under utveckling.

4) Åtta Mäster Klasser med Jeff Jones
Helgerna med Jeff kommer att täcka följande:

  1. Healing Cirkeln
  2. Konsten av samklang
  3. Healing genom kraften av Bön
  4. Magnetisk Healing
  5. Distans Healing
  6. Trance Healing
  7. Auran
  8. Chakrasystemet
  9. Healing Kliniken
  10. Regelbundna Utvärderingar


5) Två helg seminarier i Grundläggande Psykologi in i Mediumskapet som inkluderar handledning:
The Academy of Excellence hyr en Professionell Konsult för att lära alla elever grundläggande Psykologi färdigheter som är inskrivna i healing kursen. Julie Jones som är anställd av the Academy Of Excellence kommer att ge eleverna många verktyg som de kan integrera in i sitt Mediumskap.

Helgerna är fyllda med mycket intressanta ämnen, teman såsom:

a) Kognitiv Beteende Terapi
b) Sorg och Förlust
c) Sexuellt övergrepp
d) Drogmissbruk
e) Relationer
f) Dramatriangeln

Med mycket, mycket mera. Allt av detta ovan kommer att genomföras i praktiska workshops.
Julie är där för att hjälpa och guida var och en inom den terapeutiska miljön.
Vid slutförandet av kursen, får alla deltagare som framgång genomfört kursen. motta ett certifikat över sina studier inom Grundläggande Psykologi/Rådgivning inom Mediumskapet.

6) En helgkurs i grundläggande Anatomi & Fysiologi som inkluderar handledning.
En helgkurs i Anatomi och Fysiologi som inkluderar handledning. The Academy of Excellence hyr en Professionell Konsult. Detta försäkrar att alla elever får den bästa möjliga utbildningen inom ämnet. Kursen avslutas genom ett skriftligt teoretiskt prov, där eleven behöver 65 % för att bli godkänd, för att försäkra att eleven har funnit förståelsen av ämnet.
Vid slutförandet av kursen, får deltagarna motta ett certifikat för sina avklarade anatomi och fysiologi studier.

7) Examination - Områdesstyrelse
Examinationen tillsammans Områdesstyrelsen består av följande:

Alla elever som framgångsrikt har genomfört och fått godkänt i sitt teoretiska kursarbete, tillsammans med alla andra praktiska uppgifter inom kursen, arrangerar Akademin en Examination för. Examinationen består av av en styrelse av professionella bedömare.

Eleverna måste ha uppfyllt följande:

a) Uppsättandet av Healing Kliniken
b) Säkert förvarande av register av fallstudier.
c) Ge en praktisk demonstration av sitt Healing arbete av någon från en medlem i publiken.
d) En muntlig examen

När allt detta ovan är fulländat blir eleven belönad med ett certifikat som fastställer att de är en erkänd Healer

Önskar du mer information eller se över våra kurspriser ber vi dig kontakta oss på: info@jeffjones.se

Vi erbjuder alla våra elever månadsavbetalning utan någon extra kostnad.