The Academy of Excellene´s vision

Huvudmålen med The Academy’s vision är att skapa en Internationell Skola/Högskola. Ett ställe där alla högkänsliga, Psychic, Mediala människor i alla åldrar kan samlas under ett paraply av enighet, kärlek och spiritualitet.

The Academy of Excellence är en icke-religiös, världsomfattande Undervisnings organisation. En av dess huvudsakliga mål är att träna och utbilda Professionella Medium, Healers, Talare & Lärare, så att Spiritualismen kan bli skild från det Ockulta, Esoteriska and New Age praktiserandet.

Det är vår förhoppning att våra Pionjärer av förr fortfarande inser att våra Professionella Medium av idag, ännu praktiserar sitt Mediumskap öppet tillsammans med att de firar den Frihet som kom till stånd av kampen sista århundradet, som placerade den Moderna tidens Spiritualism i sitt sanna ljus inom dagens samhälle.

The Academy of Excellence byggdes på en gedigen grund med sina rötter djupt inbäddade i den Spirituella Filosofin. Därav känns vi vid att för att kunna uppnå allt skrivet ovan, erbjuder the Academy of Excellence inom sitt Utbildningsprogram, Spirituell Filosofi som en grund till alla som ger sig in på den fantastiska vägen av Personlig/Spirituell Sanning. Detta i in tur erbjuder varje individ Personlig/Spirituell tillväxt tillsammans med Spirituell Identitet och viktigast av allt Spirituell Frihet.

För att fortsätta vår ultimata vision, så är det viktigt att arbeta och samarbeta med alla övriga professionella Medium och organisationer. De som arbetar mot samma mål och vision, de som är seriösa med att tjäna Gud, Andevärlden och Mänskligheten.

Vi inser att där finns många andra Lärare, Medium, Healers, Ljusarbetare, som redan är ute i världen och arbetar, inte bara i Sverige, utan världsomfattande, som behöver komma samman i enighet, kärlek och förståelse.

Akademin erbjuder ett seriöst strukturerat Utbildningsprogram som inkluderar helgkurser, Workshops, Mediala Demonstrationer under hela året. The Academy of Excellence är unik genom att erbjuda ett “7-stegsprogram som är en Klientcentrerad Utbildningsmodell” som inkluderar Psykologi in i Mediumskapet.

Detta involverar att eleven studerar Teoretiskt kursarbete vid en Grundkurs som är Steg 1 inom Utbildningsprogrammet. Detta i sin tur tillåter alla elever att fortsätta sin utbildning, till Diplom Nivå.

När man når allt ovanstående innebär att The Academy of Excellence kommer att producera representanter som är kvalificerade att lära ut och föra den Spirituella rörelsen in i 2000-talet.

Vi på The academy of Exellence


Jeff Jones 

Grundare av the Academy of Excellence
Internationellt Erkänt Medium
Författare
Spirituell Konsult
Föreläsare
Lärare

Jeff Jones har arbetat i elva olika länder runt om i världen som ett Spirituellt Medium, Healer, Talare, Författare och Föreläsare, vilket har försett honom med över fyrtio års erfarenhet. Hans resa har placerat honom på en Internationell plattform tillsammans med han deltagit på TV, Radio, små och stora Teatrar.
Genom allt hans arbete som ett erfaret Medium, har han haft glädjen att arbeta med alla olika delar av livet från rik och känd, Läkare, Vetenskapsmän, till de fattiga själar som lever på våra gator.
Genom hela hans professionella Karriär, så har Jeff lärt sig en sak och det är den höga nivån av ansvar som kommer med sitt arbete som Medium.
Jeff har återförenat familjer runtom hela världen genom att föra de två världarna tillsammans i det ögonblicket, därvid han utan tvivel bevisar, att där finns ingen död.
Genom att införskaffa sig över 40 år av Professionell erfarenhet, är han erkänd av några av hans kollegor som en sann fullbordad Proffs och är mycket eftertraktad som lärare i Europa och inom Spiritualismen.

 

 

Julie Jones

Magisterexamen som KognitivBetéende Specialist Lärarexamen
Diplom i Generell Rådgivning
Julie ÄR DiplomERAD inom:
Mediumskap
Healer
LärarE

Julie Jones - Är en psykolog, Kognitiv Betéende Specialist och arbetar för närvarande som lärare inom Psykologi vid Universitetet i Cardiff.
Julie Jones arbetar som en Professionell Konsult Lärare och Coach inom The Academy of Excellence tillsammans med att hon handleder alla våra elever som för närvarande är inskrivna inom våra utbildningsprogram. Julie lär ut Grundläggande Psykologi in i Mediumskapet.
Julie har i över trettio år arbetat på den Internationella plattformen som Psykolog, Medium, Healer,och Lärare.
Hennes unika metod är i att sammanfoga både Psykologi och Mediumskap som en holistisk terapi.
Genom att hon har ett fullständigt Holistiskt närmande tillsammans med att vara Klientcentrerad ger hon alla sina klienter via sina färdigheter förändring, hopp, healing och viktigast av allt nya perspektiv i hur man bibehåller förändring!
Genom hennes Känslighet och Mediala länk har hon förmågan att skapa en bro mellan psyke och den mediala potentialen. Detta i sin tur accelererar healing processen för alla tillsammans med att det ger klienten en djupare förståelse om hur vi alla fungerar som en sammansatt varelse!