Transmediumskap - Fristående Helgkurs

Jeff Jones är mycket medkännande när det kommer till hans profession och Spirituella arbete som ett Medium!
Genom de många åren jag har arbetat som professionellt Spirituellt/Medium/konsult har jag haft glädjen att möta så många underbara människor från livets alla vägar och professioner. Likaså har jag mött några mycket talangfulla och begåvade medium under min tid, som visat en otrolig potential.

Dock så har jag mött många personer som inom den “spirituella scenen” och detta inkluderar “några så kallade lärare” som inom deras bästa intresse har något av en vanföreställning och ignorans när vi diskuterar vad som utgör ett sant och genuint tillstånd av Trans & Transmediumskap!

Det första vi alla måste acceptera är, Trans Mediumskap är en integrerad aspekt av fenomenet av spiritualismen och mediumskapet.

Mycket av vad jag ser och vad som passerar som trans mediumskap på dagens spirituella scener är helt frankt en massa nonsens! Det är förolämpande för de som är seriösa i sitt arbete som Transmedium och vidare en ännu större förolämpning för intelligensen hos dom som har införskaffat sig kunskap och erfarenhet.

Jag har ofta undrat hur ännu mer förolämpande det måste vara för de många stora och fantastiska Transmedium som nu vistas inom sfären av Andevärlden? Vad måste de tänka? Den goda nyheten är, att vi har haft och har fortfarande än idag hos oss genuina Transmedium!

The Academy of Excellence är en Professionell Utbildningsorganisation och är stolta över att upprätthållandet av Spiritualismen på sin rätta plats och det är, det är en “livsstil”!

The Academy of Excellence har över fyrtio år av erfarenhet som är ovärderlig när det kommer till Förståelse, Kunskap, Erfarenhet, Utbildande & Utveckling. Därav är The Academy of Excellence mycket engagerad att tillhandahålla ett bra etablerat Utbildningsprogram för alla som strävar efter att bli det Professionella Spirituella Konsulten/Mediet.

Det är därför viktigt att the Academy of Excellence tillhandahåller Transmedium seminar helger.

 

Så vad är Trans, “Trans Mediumskap”?

Vi ska börja genom att förklara att alla former av Mediumskap kräver ett förändrat tillstånd av medvetenhet.

Tillståndet av trans börjar när, genom ett framkallat förändrat tillstånd av medvetenhet, vi tillåter andevärlden att “dra sig nära” eller till och med placera vad vi kallar ett “kontroll” på Mediets sinne, när detta är uppnått skapar det möjligheten för en närmare växelverkan och sammanblandning med Andevärlden.

Naturligtvis, nivån av “kontroll” hos mediet kommer att variera från medium till medium och därav avgöra kvalitén och djupet av trans.

Genuint Trans Mediumskap är något ganska ovanligt dessa dagar! Dock så är Trans som vi nämnt innan en integrerad aspekt av Mediumskapet och man skulle kunna säga att Trans Mediumskapet skulle kunna ses som en mer förfinad aspekt av mediumskap.

När Trans tillståndet väl är etablerat kommer det att influera allt som vi är tillsammans med att det har en djupare inverkan på budskapen som vi tar emot i mediumskapet. Nivån och kvalitén av sammanblandningen av energin mellan den Andliga kontrollören och Mediet kan vara mycket starkt och ibland kan mediet förlora sin medvetenhet. Dock, detta föreslår inte att mediet måste somna!

Processen av trans uppstår när vi “tillåter” oss själva att stilla vårt medvetna tänkande sinne, så att Andevärlden i lugnhet kan ge intryck av sina tankar och sinne upp på mediets sinne för att göra sina närvaro känd.

Vem som helst som är i utvecklandet av Trans stadiet får under en tid lära sig att, för att kunna uppnå det förändrade/trans måste man arbeta mot att kunna dra sig tillbaka från sitt medvetande, från stadiet av “här och nu” och genom uppnå detta så förflyttar vi vibrationen där vi placerar vårt sinne in i en annan nivå av stillhet.

Genom att förflytta vårt medvetande så blir vi vad vi skulle kalla “underkuvad och passiv” inom den här processen, vi ger plats för att tillåta andevärlden att kunna dra sig närmare och närmare till sinnet av mediet.

Faktum är att vi skulle kunna säga att sammanblandningen blir så tät att den kommunicerande anden/kontrollören kommer framtill av mediets sinne tills där finns mycket lite medvetande/medvetenhet inom mediet.

Trans kommer under paraplyet av MENTALT mediumskap. Det betyder att det är en process av kommunikation sinne mot sinne. När vi förstår hur anden kontrollerar eller ger intryck av sina tankar in till mediets sinne, desto bättre blir samarbetet mellan mediet och anden med ju mer kontroll de har.

 • Så, i grund och botten, när du har uppnått en nivå av Trans, så är det för att du har klivit åt sidan från ditt egna tänkande och tillåtit ett gemensamt sinne att sammanblandas med ditt och tagit kontrollen över din process av tänkande.

  Våra Trans helger är noggrant sammansatta för att tillåta alla närvarande möjligheten av att veta och lära vad som utgör ett sant genuint tillstånd av Trans. Jeff tycker om att kliva in och närma sig alla, så att varje person får en hög nivå av träning. Jeff kommer också att arbeta med gruppdynamiken tillsammans med varje individ, för att skapa alla de rätta förutsättningarna som möts tillsammans med att skapa den rätta energin som krävs för ett säkert praktiserande av Trans Mediumskapet.

  Helgen kommer att täcka följande ämnen:

 • Trans Cirkel
 • Vikten av att sitta
 • Att ha de rätta sittarna
 • Det förändrade tillståndet av medvetande
 • Andlig Kontrollör/Guide
 • Överskuggning
 • Inspirerat Tal
 • Filosofi
 • Kommunikation
 • Utvärdering tillsammans med praktiska råd

  Om du är ett seriöst Medium och skulle vilja veta mera om Trans, Trans utveckling, varför inte komma med på en helgkurs. Vi kan försäkra dig att du kommer att bli upplyst och uppmuntrad att finna en väg för dig på vilken du kan utveckla ditt mediumskap till en djupare nivå.

  Vi genomför regelbundna Trans Kurser under åren. Så för mer information ber vi dig kontakta oss på info@jeffjones.se