The Academy of Excellene´s vision

Att ha välutbildade medium och healers, med bred och gedigen kunskap, är nyckeln till en framtid där både forskning och sjukvård öppnar upp mer och mer för dessa tankar och behandlingsmetoder. 


The Academy of Excellences mål är att finna det bästa sättet för att förmedla kunskap på bästa sätt och för att hjälpa våra elever att kunna arbeta enligt högsta möjliga standard. Vi erbjuder utveckling och utbildning på alla nivåer, allt ifrån en introduktion för novisen till vidareutbildning för yrkesverksamma medium. "

Vi på The academy of Exellence


Jeff Jones 

Internationellt erkänt medium, healer, lärare & författare samt grundare av The Academy of Excellence

Att bevittna andens kraft kombinerat med en stor professionell skicklighet är Jeffs signum. En healingkonsultation, privat sittning eller storseans med Jeff kan därför vara livsomvälvande.
Efter 40 års yrkeserfarenhet är han en av Europas absoluta topplärare inom Spiritualismens mediala fenomen.
Unikt för Jeff är att han utöver kunskapen, även har förmågan att demonstrera alla fenomenen på en mycket hög nivå.

Julie Jones

Julie är en väl ansedd lärare inom psykologi på Cardiff Universitet samt inom The Academy of Excellence.

Utöver detta arbetar hon som medium och healer och har ett unikt signum då hon förenar all sin kunskap och verktyg för att hjälpa sina klienter.
Hon hjälper även andra andliga utövare att förstå länken mellan vårt psyke och mediala potential samt hur du håller dig trygg och hanterar din egna känslighet.

Veronika Lundholm

KoNTORSCHEF & Tolk

The Academy of Excellence har utsett Veronika Lundholm till positionen som Kontorschef.

Veronika har utforskat det Andliga och Mediumskapet under många år och utifrån det har det gett henne en mycket god omfattande kunskap inom de många olika aspekterna av Fenomen av Spiritualismen.
Veronika har nu kvalificerat sig som ett Certifierat Medium inom the Academy of Excellence och hon är ofta följeslagare till Jeff på turnéerna som tolk.

Veronikas huvudsakliga roll är att försäkra att alla förfrågningar, bokningar o.s.v behandlas med stor känslighet.
Veronika finns redo och tillgänglig för att svara på alla förfrågningar du kan tänkas ha.