The Academy of Excellene´s vision

Att ha välutbildade medium och healers, med bred och gedigen kunskap, är nyckeln till en framtid där både forskning och sjukvård öppnar upp mer och mer för dessa tankar och behandlingsmetoder. 


The Academy of Excellences mål är att finna det bästa sättet för att förmedla kunskap på bästa sätt och för att hjälpa våra elever att kunna arbeta enligt högsta möjliga standard. Vi erbjuder utveckling och utbildning på alla nivåer, allt ifrån en introduktion för novisen till vidareutbildning för yrkesverksamma medium. "

Vi på The academy of Exellence


Jeff Jones 

Internationellt erkänt medium, healer, lärare & författare samt grundare av The Academy of Excellence

Att bevittna andens kraft kombinerat med en stor professionell skicklighet är Jeffs signum. En healingkonsultation, privat sittning eller storseans med Jeff kan därför vara livsomvälvande.
Efter 40 års yrkeserfarenhet är han en av Europas absoluta topplärare inom Spiritualismens mediala fenomen.
Unikt för Jeff är att han utöver kunskapen, även har förmågan att demonstrera alla fenomenen på en mycket hög nivå.

Julie Jones

Julie är en väl ansedd lärare inom psykologi på Cardiff Universitet samt inom The Academy of Excellence.

Utöver detta arbetar hon som medium och healer och har ett unikt signum då hon förenar all sin kunskap och verktyg för att hjälpa sina klienter.
Hon hjälper även andra andliga utövare att förstå länken mellan vårt psyke och mediala potential samt hur du håller dig trygg och hanterar din egna känslighet.

Veronika Lundholm

Koordinator, Tolk och Sekreterare 

Certifierat Medium, under utbildning som healer och lärarassistent.
Veronika sköter all administration för Jeff Jones och The Academy of Excellence, och är den som hjälper dig med dina frågor och som gör sitt bästa för att lösa de praktiska utmaningar som eventuellt kan dyka upp gällande bokningar och event. 

Hon har arbetat inom olika serviceyrken i hela sitt liv och är också brett utbildad inom turismbranschen. 

Veronika gick i början av 2000-talet olika mediala utbildningar, men kände att det som lärdes ut inte var korrekt och la därför det andliga på hyllan. 

Några år gick innan hon insåg att det är omöjligt att stänga ned det man är född att vara. 

Efter många år av andligt sökande, för att hitta den skola som kunde ge henne den seriösa utbildning hon sökte efter, fann hon sin fristad hos The Academy of Excellence, där hon idag är ett certifierat medium och under utbildning som healer och lärarassistent."