Distanshealing

Vad är (absent/frånvaro) distanshealing?

En healing som är utförd där mottagaren inte är fysiskt närvarande är känt som distanshealing och detta fungerar på liknande sätt som att vara i närvaro med healern.

Distanshealing tillåter mottagaren fördelarna från healing processen även fast de inte har möjlighet att vara närvarande pga av avstånd eller sjukdom.

Distanshealing är också känt under många etiketter såsom: distansbehandling, fjärrhealing, para psykisk distansbehandling, holistisk distansbehandling, holistisk distansterapi, holistisk fjärrhealing, distans Reiki ljus, spirituell fjärrhjälp, distans healing energi sändning, och andra namn.

Naturligtvis, kan den involverade processen variera en aning beroende på healerns ursprung, men den essentiella överföringen av healing energi är universal.

Distans healing omfattar ett brett urval av healing praktiserande, många som är baserade på forna spirituella traditioner. Praktiskt taget så stödjer och uppmuntrar alla större religioner, inklusive Buddhismen, Kristendomen, Islam och Hinduismen, användandet av distanshealing bland deras anhängare.

Två av de vanligaste distanshealing utövandet erbjuder böner för de som är sjuka eller i behov och använder former av meditation där Healern håller en medkännande intention att lindra lidandet hos någon annan.

Praktiskt taget så är allt utövande av healing engagerad i att lindra lidandet och höja välmåendet hos andra.

Vill du boka en tid med Jeff Jones för distanshealing ber vi dig vänligen kontakta oss på: info@jeffjones.se