En Afton av Mediumskap - Storseans

Vad är en afton av Mediumskap?

The Academy of Excellence håller regelbundna publika aftnar och alla våra Spirituella aftnar är fyllda med Spirituell kärlek och gemenskap och är under ledning av Andevärlden.

Jeff har över 50 års erfarenhet tillsammans med att han har ett mycket unikt sinne för humor, som lyser upp hjärtana hos alla närvarande. Aftonen byggs upp på kraften av kärlek, glädje, sång, skratt och kommunikation.

Den här typen av aftnar är mycket viktiga för framtiden för den Spirituella rörelsen och de är öppna för allmänheten och alla är välkomna. Det ger vem som helst en möjlighet att förstå lite grann om Spiritualismen, livet efter döden och vad ett Medium är.

Det primära syftet av sådana aftnar är för att få observera ett Spiritualistiskt Medium demonstrera sitt arbete. Mediets arbete är att bevisa att där finns inte finns något som fysisk död och att den mänskliga själen lever vidare i vad vi refererar till som sfären av Andarna eller Andevärlden.

Hur många personer är närvarande?

Antalet kan variera från stad till stad, land till land. Genom alla Jeffs resor och erfarenheter har han fyllt Kyrkor, Teatrar, Föreläsningssalar runt om i världen.
Jeff har arbetat med publik allt från 50 till 3000 platser.

Får alla under aftonen ett budskap?

Nej, alla får inte ett budskap! Detta beroende på många faktorer. Först och främst tidsfaktorn. För det andra beroende på hur många är det i publiken, och för det tredje, välmåendet hos Mediet.

Kan jag få ett budskap från någon specifik?

Nej, du kan inte begära någon! Mediet kan inte kommendera eller begära vem som kommer och det spelar ingen roll hur erfaret Mediet är! Varje gång Mediet försöker kommunikation, så erkänner han/hon att det alltid är ett experiment och därför kan inget Medium garantera något resultat.

Vi borde alla försöka förstå att där kommer att finnas många som har passerat över till sitt nya andliga liv och de kanske väljer att inte komma tillbaka till oss med meddelanden av tröst och kärlek! I dessa fall vad kan Mediet göra?

Låt oss ta ett annat exempel för att demonstrera varför vi inte kan “kalla på de döda”. Det finns en del människor som under sin tid på jorden trodde att ett Mediums arbete var det under Djävulens arbete!
Så efter deras bortgång ändrar de inte personlighet eller sätt att tänka! De kommer att vara samma personlighet där precis som de var här innan deras bortgång! Så de har ingen önskan att tänka på att söka efter ett Medium. Därav kommer kommunikation kanske aldrig ske!

Listan fortsätter! Dock så skulle jag utmana vem som helst som skulle säga att de kan ta fram vem som helst till dig! Med min omfattande erfarenhet så vet jag att kärlek är den styrande kraften som sammanbinder alla liv och det är samma kärlek som det handlar om när världarna möts.

Om det är önskan hos de i Andevärlden att återskapa kontakt med oss här på den jordliga nivån, då finns där en möjlighet att den som du är så djupt sammanlänkad med, kommer att försöka att göra sin närvaro känd!

Så återigen, snälla, låt oss försöka förstå att när man kliver in i sitt nya liv i Andevärlden så måste vi lära oss “hur man kommunicerar”, genom ett mänskligt Instrument “Mediet”. Naturligtvis så kommer det ytterligare en utmaning för de “nyanlända” och det är att finna ett “genuint medium”. Alla medium arbetar på olika nivåer av intelligens, energi och vibration.
Så, vi måste alla vara något tålmodiga och tillåta de som klivit in i deras nya livstid!

Hur länge pågår en afton?

Detta kan variera från Medium till Medium. Dock så pågår Jeff’s allmänna aftnar i två timmar. Efter demonstrationen tar Jeff sig tid att att svara på frågor och funderingar, följt av att vi gärna bjuder på fika eller lättare förfriskningar när Jeff har lämnat scenen, vilket ger er möjlighet att möta Jeff personligen.

Kan jag ta med mig min son/dotter?

Jeff har ingenting emot detta överhuvudtaget, därför alla våra aftnar är spirituellt upplyftande och glädjerika och det är viktigt att påpeka att Jeff använder sig inte av någon typ av ockult praktiserande. Dock, så tar inte Jeff något ansvar och vill be föräldrar att tänka på vad aftonen kan ge till deras barn.

Jeff sätter det fullständiga ansvaret hos föräldrarna och ber dom att se över den mentala och känslomässiga välmåendet hos sina barn.

Den kompletta anledningen till att Jeff inte har något emot detta är pga det faktum att här i Storbritannien är Spiritualismen en ansedd Religion, Vetenskap och Filosofi, och därav är våra barn uppvuxna i de Spiritualistiska Kyrkorna.

Naturligtvis så förstår jag att Storbritannien har ett enormt arv som är någonting mycket annorlunda jämfört med alla våra grannländer.