Privat sittning / konsultation

The Academy Of Excellence erbjuder Privata konsultationer

Vad innebär en privat konsultation?
En privat konsultation med Jeff Jones kan vara livsomvälvande för många människor. Att få obestridliga bevis för att våra nära och kära som gått vidare till andevärlden fortfarande finns runt oss skänker oss mycket tröst, glädje och läkning.

En privat konsultation genomförs i ett rum fyllt med andlig kärlek och energi vilket i sin tur har en mycket lugnande inverkan som får dig att slappna av. Jeff kommer, med sin varma känsla för humor, göra allt för att du ska känna dig bekväm och därigenom försäkra sig om att din stund med honom kommer att ha en långvarig , positiv effekt.

Jeff har inget emot om du vill använda din mobiltelefon för att spela in sessionen men det är viktigt att komma ihåg att varken Jeff eller The Academy of Excellence tar ansvar för din telefon eller hur inspelningen blir.

Jeff har, genom sin omfattande kunskap och erfarenhet, lärt sig att samarbeta med andevärlden. Genom sin mediala förmåga och samarbetet med sin spirituella/andliga guide kan Jeff skapa en kärleksfull bro där våra nära och kära får möjlighet att möta upp och via Jeff lämna budskap av kärlek och förståelse till oss här nere på jorden.


Obs!
Vi vill poängtera att alla möten med andevärlden är experiment och vi kan därför inte lämna några garantier. Jeff erbjuder sig själv som en kanal för andevärlden men kan inte bestämma vem som kommer eller ställa några krav på den eller de som kommer igenom.

Vi kan bara förlita oss på att när vi arbetar med högre intelligenser så vet andevärlden vad vi verkligen behöver. Därför får vi ibland det vi behöver men kanske inte det vi vill ha!

Vanligtvis så kommer någon som du känt personligen, någon som har en anknytning till din familj. Det kan vara en granne, kollega osv. Det kan också vara någon du bara har hört talas om i din familj men aldrig mött personligen som försöker komma igenom och identifiera sig.

Hur lång tid tar en session?
Normalt tar en session ca 30-40 minuter men eftersom vi värnar om våra gäster/klienter så ser vi noga till att alla har tillräckligt med tid på sig att samla sig efter sessionen.
Genom vår långa erfarenhet av att arbeta klientcentrerat så förstår vi hur djupt berörd och påverkad man kan bli av en denna andliga upplevelse. Det kan vara en mycket känslosam upplevelse där klienten kan behöva tid för att landa och samla sig och därför tar sig Jeff eller hans medarbetare alltid tid att försäkra sig om att alla klienter mår bra och är i balans innan vi avslutar.

Kan jag ta med mig en vän till min session?
Jeff och The Academy of Excellence har strikta rutiner när det gäller hur många personer som får vara med på en privatsittning.
Den enda gången Jeff tillåter fler än en person på en sittning är när det handlar om förlusten av ett barn!

Jeff är tydlig med att hans arbete handlar om kvalitet och inte kvantitet och därför vill han se till att det blir så bra som möjligt för alla under deras stund med honom och andevärlden.

Efter att ha arbetat i många år med privatsittningar så har Jeff lärt sig att om man har fler än en person i rummet så sprids energierna åt så många håll. Ni ska få ett exempel: Mary bokade en session med Jeff och frågade om hon kunde ta med sig 2 vänner in då hon var lite rädd? ( Jag undrar vad hon tror skulle hända?) Självklart godkände Jeff det så Mary kunde slappna av.

Ganska omedelbart kom någon från andevärlden till Marys vän Joanne, det var hennes mormor/farmor och Joanne fick en fin stund med henne. När Jeff fortsatte sessionen så kom en annan kontakt som var till den andra vännen, Cath, det var hennes syster. Till slut kom en kontakt till Mary. Resten av sessionen fortsatte på samma sätt med att Jeff fick hoppa mellan dem alla 3 med budskapen.

Tiden rusade tyvärr iväg! Mary klagade sedan hos Jeff eftersom hon ansåg att det borde ha varit hennes egen session/tid. Hon hade inte velat att hennes vänner skulle få budskap eller bli involverade. Jeff försökte förklara att han inte kan bestämma eller begära vem som kommer igenom under hans sessioner. Han förklarade också att att det var hennes eget ansvar som valde att ta med dem in i rummet. Jeff avslutade sessionen med att ge Mary hennes pengar tillbaka.

Efter detta bestämde sig The Academy of Excellence för att ändra sina regler när det gäller privata sessioner. The Academy of Excellence är grundat på sanning, kvalitet och professionalitet och vill därför försäkra sig om det bästa för alla sina klienter.

Kan jag ställa frågor under min session?
När du bokar en privat session med Jeff så var snäll och tänk efter vad det är du behöver eller efterfrågar. När du vet vad det är du vill ha ut av sessionen så kan du förbereda dig själv och din tid med Jeff blir mer strukturerad.

Jeff vill att ni alla ska komma ihåg att detta är er “stund” och den kan användas till följande:

  1. Kommunikation med andevärlden (nära och kära)
  2. Spirituell Healing
  3. Meditation
  4. Spirituell Rådgivning
  5. Generell Rådgivning
  6. Tidigare liv Regression
  7. Samtal kring en speciell andlig upplevelse
  8. Hjälp och råd kring din andliga utveckling
  9. Frågor & Svar
  10. Tid för att släppa på ångest och frustration

En privat konsultation är gemenskap med Andevärlden vilket inkluderar essensen av Gud, Änglar, Andliga guider, Nära och Kära, Djur etc. Det bör alltid vara en upplyftande, helande, andlig upplevelse för alla.
Jeff Jones

En privat konsultation tar cirka 35 min och kostar 900 kronor.