Spirituell Healing Session

Observera
Spirituell Healing är erkänd som en Komplementär Terapi och INTE en Alternativ Terapi.
Därav ber vi alla våra klienter att ta personligt ansvar för sin hälsa och mående, tillsammans med att vi råder alla att fortsätta med all ordinerad medicin och att följa de råd som givits av sin Läkare eller annan hälso och sjukvårdspersonal.

Vi utlovar inte att kunna bota!!

Definition av healing
En behandling som involverar överföringen av energi genom healern till mottagaren.
Det främjar själv-healing genom att slappna av i kroppen, frisättandet av spänningar och stärkandet av kroppens egna immunsystem.

Healing är naturligt och ofarligt med intentionen att föra mottagaren in i ett tillstånd av balans och välmående på alla nivåer. Spirituell Healing är inte sammanlänkat med någon speciell religion och är inte heller en healing av en tro.

Den kan bli sedd på som en form av healing via överföringen av krafter och energier från Andevärlden. Den kommer från Ande, genom Ande till ande, och den spirituella energin är styrd genom det healande Mediet som primärt agerar som en “Healingkanal”.

Detta kan göras genom handpåläggning eller nära kroppen, genom bön, eller genom styrning av tankar över distans.
Genom det faktum att vi alla är “sammansatta varelser” betyder att healingen blir riktad och kommer att ha en effekt på alla nivåer, såsom vår mentala, emotionella, fysiska och spirituella.

The Academy of Excellence känner vid tre metoder av Healing:
Kontakthealing är där Healing Mediet ber om tillstånd att få placera sina händer på eller nära klienten.
Distanshealing är där Healing är skickad genom tankens kraft till någon som är fysiskt närvarande.
Distans (Absent) Healing är där patienten inte är fysiskt närvarande och healing tankar är framförda till dom.

Hur länge varar en Healing session?
Våra Healing Sessioner varar på ett ungefär i en timme. Innan healingen fortskrider försäkrar sig Jeff om att klienten inte känner sig besvärad på något sätt utan känner sig bekväm. Jeff fortsätter med att genomföra en kort intervju med några grundläggande frågor och erbjuda strikt konfidentialitet. När allt detta är genomfört så kan själva healing proceduren börja.

Vid slutfasen av en healing session säkerställer Jeff att klienten är helt tillbaka med sig själv och försäkrar att eventuell mottagen information blir utbytt med klienten. Jeff kommer också att ta sig tiden för eventuella frågor klienten kan ha.

Detta kan följas av att klienten tar en kopp kaffe, vatten eller dylikt (frivilligt) innan han/hon återgår till den stora världen.

Vad kan man förvänta sig från en healing session?
Spirituell Healing är en mycket avslappnande passiv behandling, och för att försäkra detta så har Jeff många olika verktyg för att hjälpa varje individ att uppnå ett avslappnat tillstånd att vara i. Till exempel så använder sig Jeff ibland av en kort meditation, andningsövningar färger stc. Varje healing session är olika, det beror på klientens behov för vilket verktyg jeff kommer att använda.

En del klienter kommer att ha och har mycket djupa erfarenheter på sin första session, men där en del inte känner någonting! Dock, så är det viktigt för alla och speciellt alla våra klienter, att veta att spirituell Healing misslyckas aldrig och man kan inte överdosera den heller!!

Effekter av healing:
Inte alltid specifikt men ofta generellt mycket viktigt i livet för klienten. • Minskad smärta • Fördjupning av inre frid / Lättnad av bördor • Lindring av fysiska symptom • Känsla av sammankoppling med Universum • Ökad vitalitet

Kan vem som helst ta emot Healing?
Svaret på den frågan är ja!
Genom det faktum att vi alla är spirituella varelser i här och nu, betyder att vi alla har healing begravt djupt inom oss! Därför kan vi alla gagnas av den, därför den innehåller ingen Religion, Politik, Gränser, Fördomar, vi är alla Guds mänskliga blommor och Guds Healing är närvarande överallt.

Kan jag ta med mig någon in i rummet med mig?
Normalt så godkänner vi inte den metoden. Hur som helst, anledningen till att vi inte har någon mer med i rummet beror på det faktum att vid många tillfällen har vi haft en del klienter som bryter ihop och då mycket känslig information har kommit fram! Därav, för att skydda våra klienter känner vi att det finns information som bör skyddas.

Dock så finns det undantag när det kommer till minderåriga! I dessa fall, så tillåter vi naturligtvis båda föräldrarna, en förälder eller någon som är i stället för och agerar som förmyndare för den minderåriga. Vid de tillfällen det är någon som agerar förmyndare till barnet, så begär vi någon typ av legitimering.

Alla klienters behov är något annorlunda! Så saken behöver diskuteras vid ankomsten med Jeff & Klienten. Naturligtvis beror det också på vem personen ifråga är? T-ex vän, familj, flick/pojkvän etc.

Om klienten känner behovet av att ha någon närvarande, så ordnar vi normalt en tredje part i rummet. Den personen håller sig neutral men håller en strikt kod av konfidentialitet.

Healingrummet
Våra healingrum är mycket noggrant designade med mjuk möblering, ljus och lämplig musik som håller en mycket terapeutisk healing atmosfär. Detta i sin tur förhöjer energin, känsligheten och naturen av vårt Healing arbete. Där finns en liten intervju hörna tillsammans med en Healing Bänk.
Beroende på klientens behov och omsorg, så kan applicerandet av Healing ske med klienten sittande i en stol eller att ligga på healing bänken.

Tolk.
The Academy of Excellence kommer att ordna en tolk om detta begärs av klienten.

För priser och bokning ber vi er att kontakta oss på: info@jeffjones.se